GATUZO BRILJIRA: Da je deda imao tri ja*a bio bi fliper

Autor:

Sport

03.04.2018

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Milana Đenaro Gatuzo je analizirao poraz od Juventusa u Torinu (1:3) u prošlom kolu Serije A i najavio predstojeći gradski derbi sa Interom (sreda, 18.30).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đenaro Gatuzo

"Rosoneri" u 2018. godini igraju kao preporođeni pod Gatuzovim vođstvom, ali su na gostovanju šampionu ipak poklekli.

Upitan šta bi bilo da je Čalhanoglu umesto prečke pogodio gol Juventusa pri rezultatu 1:1, Gatuzo je u svom stilu odgovorio:

- Da je moj deda imao tri jaja, bio bi fliper.

Interu bi donekle odgovarao i bod, a Milan mora da pobedi ako želi da zadrži kakve, takve šanse za plasman u Ligu šampiona.

- Posle nekoliko godina, konačno milanski derbi ima takmičarski značaj. Znamo da situacija ne može da se mnogo pogorša jer već mesecima smo u zaostatku i svaka utakmica nam je kao finale. Stalno nešto jurimo. Inter se promenio poslednjih nedelja, dali su 10 golova i nisu primili nijedan. U dobroj su formi. Mi smo takođe u formi, bili smo dobri protiv Juventusa. Nadamo se da možemo da ponovimo takvu partiju - rekao je Đenaro Gatuzo.

Milano i Inter igraju 4. aprila od 18.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading