Ljudi, pa ko će ostati u Čelsiju?

Autor:

Sport

03.04.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetorica fudbalera na kraju sezone mogla bi da napuste Čelsi, prenose britanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija: Foto

Na spisku igrača koji bi na leto mogli da potraže novu sredinu su Eden Azar, Tibo Kurtoa, Sesk Fabregas, Pedro, Geri Kejhil, David Luiz, Olivije Žiru, Kurt Zuma i Miči Bačuaji.

Posle katastrofalne sezone u kojoj "plavci" nisu osvojili nijedan trofej, a verovatno će ostati i bez plasmana u Ligu šampiona, na izlaznim vratima "Stamford Bridža" je i trener Antonio Konte koji će inkasirati 9 miliona funti u slučaju prevremenog raskida saradnje.

Belgijski reprezentativci Azar i Kurtoa možda neće produžiti ugovor sa Čelsijem ako se klub ne kvalifikuje za Ligu šampiona, Fabregas, Pedro, Kejhil, Luiz i Žiru na leto ulaze u poslednju godinu ugovora i "plavci" ne nameravaju da im ponude dugoročnu saradnju s obzirom da su svi stariji od 30 godina.

Budućnosti Bačuaija i Zume koji su na pozajmicama u Borusiji Dortmund i Stouku će zavisiti od tog ako će sledeće sezone sa klupe predvoditi tim iz Londona.

Čelsi je posle 31 kola peti u Premijer ligi sa 56 bodova i za četvrtoplasiranim Totenhemom zaostaje 8 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading