Filmsko akcijanje nemačkih huligana: ČETVORICA NAVIJAČA MENHENGLADBAHA OTELI ZASTAVU KELNA KROZ VATRU I DIM

Autor:

Sport

02.04.2018

12:45 >> 12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna navijačka akcija pristalica Borusije iz Menhengladbaha, koji su se našli na utakmici između Hofenhajma i Kelna kako bi gostujućim navijačima oteli zastavu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači u Nemačkoj nisu baš "cvećke"

Ovo je bila dugo planirana akcija, kako bi se vratilo milo za drago Kelnovim huliganima koji su na prethodnoj utakmici dva tima ukrali jednu od većih zastava sa ograde.

Menhengladbahovi navijači nisu bili planirani na stadionu Hofenhajma, pošto je njihov tim igrao u Majncu protiv istoimenog kluba, ali su žarko želeli da osramote navijače Kelna i revanširaju im se za "poraz" sa prethodnog obračuna.

Nekoliko navijača Menhengladbaha stacioniralo se odmah do gostujućeg "kaveza" i čekali su pravu priliku da ukradu jednu od glavnih zastava navijača Kelna.

Kada su Kelnovi navijači upalili dimne bombe, bio je to pravi signal za dvojicu navijača Menhengladbaha, koji su ustali sa svojih stolica i krenuli ka zastavama navijača Kelna. Jedan od Kelnovih navijača je primetio da dvojica nepoznatih likova pokušava da im otme zastavu, preskočio je ogradu, ali je tada jedan od navijača Menhengladbaha počeo da se bije sa njim, dok je drugi kidao zastavu sa ograde.

Kada su i ostali navijači Kelna počeli da se spuštaju ispod ograde, navijač koji je oteo zastavu je u skočio i pao, ali je u padu uspeo da doturi zastavu do drugih navijača koji su to spremno čekali i zatim otišli sa zastavom van stadiona.

Dvojica navijača su se žrtvovala pred ruljom gostujućih navijača, jedan je dobio ozbiljno batine, a još jedan je povređen kada je pao sa ozbiljne visine trčeći pred navijačima iz Kelna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading