NOVOSTI OTKRILE DA JE VULETIĆ GEJ!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnik Partizana i glavni akter prepiske sa mladićem u kojoj se navode teška krivična dela je potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić, tvrde Novosti.

RepublikaFoto: Starsport
Vrh crno-belih: Vuletić, Vučetić i Vazura

Srpski telegraf već danima piše o gej-pedofilskoj aferi koja dolazi iz samog vrha kluba iz Humske, ali su Večernje novosti otišle korak dalje i prvi put objavile ime osobe o kojoj se radi.

EKSKLUZIVNO SAZNANJE

U tekstu pod naslovnim blokom "Hajka na Vladimira Vuletića: Novine vulgarne sudije" list sa višedecenijskom tradicijom navodi kako jedan medij sprovodi hajku na potpredsednika Partizana, sa tezom da se najvulgarnije aludira na njegovo potencijalno seksualno opredeljenje.

Međutim, ostaje nejasno kako su Novosti, na čijem je čelu inače kao glavni i odgovorni urednik predsednik crno-belih Milorad Vučelić, prepoznale Vuletića kao osobu protiv koje se vodi hajka. U našim tekstovima kojima je obelodanjen skandal na svim mestima se pominje samo "čelnik Partizana", bez navedenog imena osobe koja je vlasnik prepiske koju smo objavljivali.

Foto: Printskrin

PRETNJE TUŽBOM

Kako su Večernje novosti došle do novih saznanja u priči koju je pokrenuo Srpski telegraf, pokušali smo da saznamo od Milorada Vučelića, ali on nije bio baš rečit u telefonskom razgovoru.

- Nemojte više da me zovete za tu priču - bilo je sve što nam je rekao prvi čovek Partizana.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

S druge strane, gospodin Vuletić se kao i prethodnih dana javio, ali i ostao zatečen. Za njega, kao i kada je "najavio napade" i pre našeg prvog teksta, nije novina da je baš on u središtu afere iako mu ime nijednom nije pomenuto.

- Vi me nedvosmisleno, transparentno i direktno targetirate kao osobu. Sada se iščuđavate kao mučitelj prema žrtvi. Žrtva shvata ko je njen mučitelj, a on kaže nisam ja. Šta god da uradite, to neće uticati na moju funkciju u Partizanu, za to je nadležna isključivo Skupština kluba. S obzirom na sve okolnosti, tužbu ću protiv Srpskog telegrafa podneti u utorak. Transparentno, u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i medijima. Tražiću milionsku odštetu jer imam više osnova - rekao nam je Vuletić kada smo ga pitali da li zna zašto su ga Novosti prepoznale kao vinovnika afere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

02.04.2018 06:03

Šta se pravite naivni ko Francuske sobarice. Budite hrabri kao u slučaju Jelene Marjanović i terajte tu priču do kraja ako ste je već započeli i ako imate onu stvar