Đukić poslao poruku sudiji Obradoviću: VERUJEM U SUDIJSKO I LJUDSKO POŠTENJE!

Autor:

Sport

30.03.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska Super liga se nastavlja ovog vikenda nakon 14 dana pauze. Partizan ide na gostovanje u Bačku Palanku, dok će Zvezda u Lučanima odmeriti snage protiv Mladosti.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Đukić: Verujem da će se na terenu pitati samo fudbaleri

Na meču u Lučanima pravdu će deliti sudija Srđan Obradović, koji je poznat kao sudija koji je priznao Crvenoj zvezdi gol na prošlogodišnjem derbiju iako je lopta više od pola metra bila u gol-autu. Zbog toga se opet uzburkala sportska javnost naklonjenija Partizanu, a trener crno-belih Miroslav Đukić želeo je da se lopta spusti pred ovo kolo.

– Uvek verujem u sudijsko i ljudsko poštenje. Moja obaveza kao trenera je da poštujem i da verujem. Ceo život sam vaspitavan u poštenju i fer-pleju. Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da nešto može da se kupi u fudbalu, da se proda, da se namesti… Taj fudbal za mene ne bi imao smisla. Ja u životu ne bih mogao da kažem da nešto pusti ili proda – izjavio je Miroslav Đukić.

Trener Partizana je ukazao poverenje sudijama, ali i donekle prebacio pritisak na njihovu adresu.

– Verujem da će taj sudija najpoštenije što može odsuditi taj meč. To su milioni priča. Verujem čvrsto i želim da verujem da će se liga odlučiti na terenima između fudbalera. Da neće biti bitan ni Terzić, ni Vučelić ni neko tamo. Nego da će 22 momka na terenu odlučivati o Partizanu i Zvezdi – rekao je, između ostalog, Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading