"Karioke" ohrabrene nakon pobede u Berlinu: NAŠ DRES MORATE VIŠE DA POŠTUJETE!

Sport

28.03.2018

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Brazila savladali su u prijateljskom susretu u sklopu priprema za predstojeći Mundijal reprezentaciju Nemačke 1:0, a kapiten "selesaoa" Tijago Silva je izjavio da bi protivnici morali sa više poštovanja da se odnose prema Brazilu kao fudbalskoj naciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paulinjo poziva saigrače da ostanu hladne glave

Pobeda nad "pancerima" u Berlinu bila je tek mala osveta za demoliranje u polufinalu prethodnog Mundijala, kada je Nemačka u Belo Horizonteu slavila sa 7:1 i ostavila domaćina bez šansi da se bori za zlatni pehar namenjen prvaku sveta.

- Uz dužno poštovanje prema Nemačkoj, ali ovaj dres Brazila zaslužuje mnogo više poštovanja. Ponosan sam što smo savladali tako jaku reprezentaciju. Mi smo na pravom putu, skromni smo i disciplinovani. Posle četiri meseca ponovo smo na okupu i drago mi je da smo prikazali tako dobru igru - rekao je Silva.

Ostali igrači Brazila bili su veoma osokoljeni posle pobede nad aktuelnim prvakom sveta.

- Srećan sam ne samo zbog mog gola, nego i zbog požrtvovanosti celog tima. Svi zajedno smo obavili sjajan posao - rekao je strelac jedinog pogotka Žezus.

Jedino je prvotimac Barselone Paulinjo upozorio saigrače i stručnu javnost da ne bi trebalo da bude poletanja nakon ovog trijumfa, jer on sam po sebi ne znači mnogo.

- Odigrali smo dobar meč. Pre svega znali smo kako da se odbranimo od nemačkih napada. Prema mom mišljenju ovo nema nikakve veze sa onim što se desilo 2014 - rekao je fudbaler Barselone.

Podsetimo, ovo je prvi poraz Nemačke nakon 22 utakmice - poslednji put je izgubila 2016. godine od Francuske u polufinalu evropskog prvenstva sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading