Razdor u hrvatskoj reprezentaciji: NAJVEĆE ZVEZDE NAPUSTILE PRIPREME!

Autor:

Sport

27.03.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Hrvatske u fudbalu nalazi se trenutno na turneji po američkom kontinentu, a pred drugi kontrolni susret protiv Meksika šestorica igrača vratila su se u svoje klubove.

Ćorluka smatra da postoje privilegovani igrači u selekciji

Selektor Zlatko Dalić dao je dozvolu šestorici fudbalera da se vrate u matične klubove i pripremaju se za nastavak nacionalnih šampionata, a prvi se protiv ovakve odluke podigao štoper Vedran Ćorluka.

Ćorluka je osudio odluku selektora i otvoreno kritikovao saigrače Luku Modrića (Real), Marija Mandžukića (Juventus), Danijela Subašića (Monako), Nikolu Kalinića (Milan), Ivana Perišića (Inter) i Marsela Brozovića (Inter) koji su se posle meča protiv Perua vratili u Evropu.

Za razliku od gore nabrojanih fudbalera as Barselone Ivan Rakitić odlučio je da ostane uz ekipu do kraja turneje.

- Ne vidim zašto bi neko morao da ode iz reprezentacije, mislim da su svi igrači koji su ovamo došli trebali i da ostanu na obe utakmice. To je moje mišljenje. Žao mi je što su ti igrači otišli. Ne okupljamo se tako često, do prvenstva je manje od tri meseca, sigurno da bi bilo puno bolje da su oni tu. Otišli su, no šta je, tu je. Međutim, igrači koji jesu tu su fenomenalni i mislim da se ti izostanci neće osetiti.

Hrvati su prvi prijateljski susret protiv Perua izgubili u Majamiju rezultatom 2:0, a protiv Meksikanaca će odmeriti snage u noći između utorka i srede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading