Veliki poraz sporta: AUSTRALIJA BOJKOTUJE MUNDIJAL!

Autor:

Sport

27.03.2018

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Australija neće učestvovati na Mundijalu u Rusiji, čime su postali prva selekcija koja je ispunila obećanje da će bojkotovati turnir u Rusiji!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Australijanci povukli nogu

Ovim povodom se oglasila i v.d. premijerka Australije Džuli Bišop.

Postoji niz opcija za dalje radnje koje bi mogle biti preduzete, a Svetsko prvenstvo je jedna od njih", izjavila je Bišopova i skrenula pažnju da fudbaleri u tom slučaju neće otići na SP, prenose inostrani mediji.

Australija će proterati dvoje ruskih diplomata, kao odgovor na napad nervnim agensom na bivšeg špijuna Sergeja Skripalja i njegovu ćerku Juliju, saopštio je danas premijer te zemlje, Malkom Turnbul.

- Zajedno sa Velikom Britanijom i drugim saveznicima i partnerima, Australija će odgovoriti na nedavni napad nernim agensom u Solzberiju. Dvoje ruskih diplomata, koji su identifikovani kao neprijavljeni obaveštajci, biće izbačeni iz Australije u skladu sa Bečkom konvencijom - rekao je Turnbul.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading