Murinjo pravi zid na sredini: SA MATIĆEM U VEZI JOŠ JEDAN SRBIN!

Autor:

Sport

27.03.2018

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski menadžer Žoze Murinjo očigledno će ponovo da potroši brdo para tokom narednog prelaznog roka. Engleski mediji pominju da Murinjo želi da ojača odbranu i vezni red, a prva želja je srpski reprezentativac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo nanišao Srbina iz Lacija

Defanzivac Barselone Samjuel Umtiti ima klauzulu u svom ugovoru od 60 miliona evra, što će Junajted platiti i odvesti Francuza sa "Nou kampa". Barsa nije baš voljna da prati finansijsku ponudu kluba iz Mančestera, pa se čini da će ovaj posao biti realizovan.

Druga akvizicija, ili bolje rečeno velika želja Žozea Murinja, jeste Sergej Milinković-Savić.

Iako našeg igrača traže Juventus, PSŽ, ali i gradski rival Siti, nekako se čini da je Murinjo najozbiljnije zagrizao za našeg reprezentativca kako bi ga upario sa zemljakom Nemanjom Matićem u veznom redu.

Murinjo računa da bi srpska veza bila plodotvorna, te da bi veza Junajteda bila dosta čvršća u odnosu na ovu sezonu, pošto se od Pogbe izgleda odustalo.

PSŽ takođe hoće Sergeja, ali kod njih se čeka odluka o treneru, verovatni dolazak Antonija Kontea i taj vakuum Junajted želi da iskoristi i da se dokopa našeg fudbalera.

Čak bi u slučaju da bira između Gereta Bejla iz Reala, što se sve češće pominje, i Sergeja, Murinjo mnogo radije uložio novac u Srbina koji je mlađi i može da igra na više pozicija u veznom redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading