OGLASIO SE I PASTORE: Nejmar odlazi? Ma, to je samo medijska igra

Autor:

Sport

26.03.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Havijer Pastore izjavio je da će njegov saigrač Nejmar i dalje igrati za pariski klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar ipak ostaje u Parizu?

Nejmar neće igrati do kraja sezone, pošto se u Brazilu oporavlja od povrede. On je u letnjem prelaznom roku stigao u PSŽ iz Barselone za 222 miliona evra. Međutim, pojavile su se informacije da je Brazilac nezadovoljan i da je navodno poručio čelnicima PSŽ-a da ne želi više da igra za "svece".

- Mislim da neće da ode. Više to vidim kao medijsku igru nego njegovu stvarnu želju. Kada je Nejmar stigao u PSŽ bio je veliki entuzijasta. Ovaj klub još uvek nije kao Barselona. Nije isto igrati u Španiji i na ovim stadionima u Francuskoj - rekao je Pastore.

On je istakao da bi mogao na kraju sezone da napusti PSŽ.

- Shvatam da se moja priča u Parizu bliži kraju. Videćemo šta mi nosi budućnost. Ugovor mi traje još godinu dana. Nemam još nikakvih ideja. Ne znam kako će da se završi. Biću fokusiran na kraj ove sezone. Moramo da pokušamo da osvojimo Ligu i Kup - istakao je Pastore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading