BASTA PRED MEČ SA NIGERIJOM: Rezultat je uvek bitan

Autor:

Sport

26.03.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativac Srbije i igrač Lacija Dušan Basta izjavio je da je srećan zbog povratka u nacionalni tim "orlova".

RepublikaFoto: fss.rs
Basta veruje u dobar rezultat protiv Nigerije

Basta je bio starter u Torinu na meču protiv Maroka (1:2).

- Drago mi što sam ponovo tu za moju zemlju sa mojim drugarima, stvarno sam srećan. I odmah da kažem da je ambijent odličan, dobro se radi i dobra je atmosfera. Oseća se pozitivna energija pred Svetsko prvenstvo i svi su naravno srećni, jer nije mala stvar izboriti sam plasman na najveće svetsko takmičenje - rekao je Basta.

Srbija će u utorak u Londonu igrati protiv Nigerije. Ovaj duel je na programu u utorak od 21 sat.

- Jeste da se radi o pripremnoj utakmici, ali rezultat je uvek bitan i krivo nam je što nismo odigrali barem nerešeno protiv Maroka. Utakmica nam je ipak poslužila da vidimo dobre i loše stvari koje smo radili. Promenili smo sistem igre, treba i malo vremena da sve to "legne", a bez obzira na poraz bilo je i dosta dobrih stvari u igri. Uglavnom, izvukli smo pouke i idemo dalje, pred nama je novi test sa opet jednom kvalitetnom selekcijom kao što je to bio i Maroko. Nigerija je veoma dobra reprezentacija, mislim da su i bolja selekcija od Maroka i sigurno da nam neće biti lako. Važan nam je rezultat, ali i da se što bolje uigramo za ono što nas očekuje u Rusiji - rekao fudbaler Lacija.

On se na kraju osvrnuo i na situaciju u Laciju.

- Dugo sam u klubu, brojim četvrtu godinu a od te četiri sezone, možda je samo druga bila negativna, ostale tri su jako pozitivne. I ove sezone smo u vrhu, borimo se za plasman u Ligu šampiona u jakoj konkurenciji, a želimo i plasman u polufinale Lige Evropa, rival nam je Salcburg i mislim da možemo stići do završnice - zaključio je Basta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading