Juve ne odustaije od Sergeja, KONAČAN NAPAD SLEDI NA LETO!

Autor:

Sport

25.03.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić zacrtan je u Torinu kao glavna želja Juventusa za letnji prelazni rok. Pitanje je kako će se izboriti sa rigidnim stavom prvog čoveka Lacija, koji ne želi da prodaje fudbalere šampionu Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej će teško ostati posle juna u Laciju

Srpski vezista je još od prošlog leta često bio deo spekulacija u vezi sa narednim klubom, iako je tada potpisao sa Lacijom ugovor do 2022. godine. Osim Juventusa, navodi se da su zainteresovani Mančester siti, PSŽ i Mančester junajted.

Pitanje je međutim kako će Juventus prikupiti novac za srpskog univezalca, pošto Lacio ima nameru da nekog pošteno orobi za usluge Milinković-Savića. PSŽ i timovi iz Mančestera mogu da izdvoje i do 100 miliona evra, dok Juve sigurno ne bi išao do tog iznosa.

Italijanski mediji pišu i da predsednik Lacija Klaudio Lotito, koji je u lošim odnosima sa čelnim ljudima Juventusa, nema nameru da prodaje fudbalere u Torino. On će se pre odlučiti za prodaju u inostranstvo, nego što će da pojača neki tim iz Serije A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading