TRAGEDIJA! Fudbal zavijen u CRNO! Odmah se oglasio i Savez!

Autor:

Sport

21.02.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtva je imala samo 24 godine.

TRAGEDIJA! Fudbal zavijen u CRNO! Odmah se oglasio i Savez!

Foto: Starsport

Zambijska fudbalerka Norin Betani preminula je uoči kvalifikacione utakmice za Olimpijske igre koje se ovog leta održavaju u Parizu.

Devojka je imala samo 24 godine kada je preminula u sredu, 21. februara, što je potvrdio i Zambijski fudbalski savez.

Betani je trebalo da putuje sa timom u Ganu na utakmicu kvalifikacija koja se trebala održati na stadionu Akra Sports u petak.

Republika

Foto: Football Association of Zambia

Norin Betani

U saopštenju Fudbalskog saveza Zambije se navodi:

- Sa žaljenjem objavljujemo smrt jedne od naših fudbalerki, Norin Betani, koja je bila u privremenoj postavi za utakmicu protiv Gane. Betani je prevezena u najbližu bolnicu u blizini kampa tima, Kanjama Level One Hospital, a Fudbalski savez Zambije je bio u kontaktu sa porodicom u svakoj fazi. Pacijentkinja je prebačena na Univerzitetsku bolnicu u ponedeljak i bila je pod medicinskom negom do svoje smrti. Osoblje iz Saveza, članovi porodice i njen klub (Indeni Rozes) tesno su sarađivali tokom hospitalizacije igračice.

Emotivne poruke saučešća

Nakon tragične vesti, brojne poruke saučešća su pristizale putem društvenih mreža, gde su ljudi iz Fudbalskog saveza izrazili svoje poštovanje prema Betani.

Tako je jedan navijač napisao: "Iskreno saučešće porodici i Fudbalskom savezu.", drugi je komentarisao: "Počivaj u miru Norin.", treći je napisao: "Saučešće našoj fudbalerki i sestri."...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading