NADMENI IBRA - Ako budem želeo, igraću na Svetskom prvenstvu

Autor:

Sport

25.03.2018

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović je novi fudbaler LA Galaksija. Pred Ibrom je novi izazov, a iskusni napadač rešio je da zagolica maštu navijača. Svetsko prvenstvo mu sada deluje zanimljivo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Posle operacije kolena Ibrahimović nije bio mnogo na terenu. Nije dobio veliku šansu u Junajtedu, a sada će u Americi biti glavni igrač. Ibra je ponovo rešio da pokaže svoju nadmenu stranu. Ovoga puta reč je o reprezentaciji Švedske iz koje se povukao.

- Svaki dan me iz Švedske zovu i pitaju, kako se osećam, šta želim, o čemu razmišljam? Ali, idem korak po korak. Ako se dobro osećam, ako se osetim sposobnim da sam u stanju da uradim ono što mogu, vrata će uvek biti otvorena. Ukoliko ja budem želeo, biću na Mundijalu, ako ne budem želeo, neću biti tamo. Rekao sam da sam gladan fudbala. Moram da igram fudbal, da počnem da radim, a onda ćemo videti šta će se događati - rekao je Ibrahimović.

Ako Zlatan to bude želeo, biće u Rusiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading