Živković i Grujić jasni: Prilika da se što bolje uigramo

Autor: Tanjug

Sport

21.03.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Grujić i Andrija Živković su mlade nade srpskog fudbala! Priliku da pokažu šta znaju imaće u prijateljskim utakmicama protiv Maroko i Nigerije.

RepublikaFoto: Starsport

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Kardifu Marko Grujić rekao je da će utakmice najviše poslužiti mladim igračima za što bolje uigravanje sa ostatkom ekipe.

- Za nas mlade su ove dve utakmice prilika za što bolju pripremu jer ima još vremena da se nametnemo selektoru. Nezahvalno je reći da rezultat nije bitan u ovim mečevima, ali sigurno da nije u prvom planu - rekao je Grujić. 


Prema rečima fudbalera Benfike Andrije Živkovića, on i njegovi saigrači bi trebalo da postepeno idu ka uigravanju, ali i lepom utisku u naredne dve utakmice. 

- Idemo stepenik po stepenik kako bismo se uigrali što bolje i ostavili lep utisak protiv Maroka i Nigerije. Gledali smo protivnike, spremamo se u skladu sa vremenskim uslovima, gledamo sebe i idemo na pobedu - jasan je Živković.

Utakmica protiv Maroka igra se u petak u Torinu od 20.30 sati, dok je meč protiv Nigerije četiri dana kasnije u Londonu od 20.50 sati. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading