POSLE DEBIJA - Vakulko: U Partizanu smo svi kao jedan

Autor:

Sport

21.03.2018

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je na jednoj zvaničnoj utakmici dres Partizana obukao Juri Vakulko. Mladi vezista debitovao je protiv Radnika u 28. kolu Superlige. Ukrajinac ne krije da je srećan.

RepublikaFoto: Starsport

- To je za mene bio važan trenutak u životu na koji sam dugo čekao i zbog kojeg sam zaista veoma srećan. Želim da se zahvalim šefu Đukiću, stručnom štabu i čitavom timu, jer bez njih, njihove podrške i igre ni ja ne bih bio uspešan. Oduševljen sam svim momcima iz ekipe  koji su me od prvog momenta fantastično prihvatili i učinili da se osećam kao jedan od njih. Neverovatno je koliko se svi slažemo kao jedan i koliko smo bili međusobna podrška kada je bilo i teških momenata kod pada igre. Mi smo u Partizanu velika porodica.

Vakulko se odlično snašao u Beogradu.

- Veoma mi se dopada. Dosta toga sam obišao od Kalemegdana, Trga republike  i čuvenog sastajališta Kod konja, odnosno spomenika knezu  Mihailu Obrenoviću. Dosta vremena provodim sa Lukom Cucinom, Đorđem Ivanovićem, mladim golmanom Popovićem. Svi su prema meni prijatni i izuzetno srdačni gde god da odem.

On smatra da Partizan ima jak tim.

- Da, gledao sam dosta utakmica i smatram da imamo jak tim. Ipak u fudbalu je nekad potrebna sreća, a nas je znala da napusti nekad. Ali sada smo se vratili ponovo u igru, puni smo elana, dajemo golove i uz podršku navijača idemo dalje - zaključio je Vakulko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading