VELIKO INTERESOVANJE: Rasprodate karte za utakmicu Srbije i Brazila!

Autor: Tanjug

Sport

21.03.2018

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karte za utakmicu između reprezentacija Srbije i Brazila u Moskvi na Svetskom prvenstvu u Rusiji su rasprodate, potvrdio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović.

RepublikaFoto: Starsport

Kako je naglasio, preostao je samo mali kontigent samo za najskuplja mesta u loži, dok zbog ogromnog interesovanja nema ulaznica za tribine za duel 27. juna na stadionu "Otkritije arene", kapaciteta preko 45.000 mesta.

- Rasprodate su karte za utakmicu Srbije i Brazila, dok je još malo ostalo za mečeve sa Kostarikom u Samari i Švajcarskom u Kalinjingradu. Meč Srbije i Brazila jedan je od najtraženijih na turniru i vlada veliko interesovanje širom sveta, ne samo u Srbiji i u Rusiji - rekao je Šurbatović u Ruskom domu gde je ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio prvih šest "navijačkih pasoša" za Mundijal.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Jovan Šurbatović



Šurbatović je uveren je da će "orlovi" u Rusiji imati podršku kao da igraju na domaćem terenu.

- Sam plasman na SP je veliki uspeh i ima posebnu težinu jer nastupamo u bratskoj Rusiji. S obzirom na istorijski dobre odnose dve zemlje, ubeđen sam da ćemo se u Rusiji osećati kao na domaćem terenu i da ćemo imati ubedljivo najveću podršku na SP - zaključio je Šurbatović i poželeo srpskoj i ruskoj selekciji puno uspeha na najvećoj fudbalskoj smotri.


Reprezentacija Srbije turnir otvara 17. juna mečom protiv Kostarike, pet dana kasnije sastaje se sa Švajcarskom, pre nego što odigra poslednji duel u E grupi protiv Brazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading