Mesi se plaši penzije: NE ZNAM KAKO ĆU SE SNAĆI...

Autor:

Sport

19.03.2018

18:13 >> 18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pauzu u prvenstvu Španije Argentinac Lionel Mesi iskoristio je za razgovor sa novinarima iz domovine i tom prilikom otkrio da se pribojava kraja karijere, ali je otkrio i neke loše navike koje još uvek gaji...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mesi zna da nije baš na početku karijere

Iako igra sjajno i glavni je kandidat da osvoji narednu Zlatnu loptu FIFE, Mesi (31) ističe da ga pomalo plaši eventualni kraj i odlazak u penziju. On ne veruje da bi se najbolje snašao u "mirovini".

- Svi kažu da je odlazak u penziju jako težak i nemam sumnje da je tako. Veoma će biti teško kada nestane ta rutina treniranja i igranja. Ne znam šta ću da radim kada prestanem da igram. Znam da ću raditi sve one stvari koje ne mogu da radim kao fudbaler, ali ne znam da li ću to raditi u Barseloni ili Argentini - kaže Mesi koji je otkrio i da se, dok je bio mlađi, veoma loše hranio.

 - Do 23. godine sam se hranio veoma loše. Jeo sam mnogo čokolade, slatkiša, razna gazirana pića. Sada je to drugačije, sada se hranim zdravije, jedem ribu, povrće, meso, jedem na vreme i umereno. Ponekad popijem vino ali to nije problem. Od kada se desila ta promena ne dešava mi se više da povraćam tokom utakmice - kaže Argentinac koji priznaje da bi voleo po završetku karijere da se vrati u rodni Rosario, ali da je veoma zabrinut zbog aktuelnog društvenog i ekonomskog stanja u toj državi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading