Ben obećao: Golovi tek slede

Autor:

Sport

19.03.2018

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben izjavio je da zadovoljan igrom na meču protiv Mačve u 28. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Ben na meču sa Mačvon

Zvezda je slavila sa 2:0, a Ben je postigao jedan gol za svoj tim. Ovo je bio njegov drugi gol u crveno-belom dresu. 

- Mnogo znači i meni i ekipi što sam se vratio na teren još jači, naporno sam radio kako bi to bilo tako. Iz tog razloga ovaj gol mi još više znači. Drago mi je što sam počeo da postižem pogotke, nadam se da ću nastaviti još bolje. Očekuju nas izuzetno važne utakmice, sledi i plej-of tako da će svaki posignuti pogodak biti mnogo važan, a znam da ćemo svi zajedno na terenu dati sve od sebe da ih bude što više - rekao je Ben.

On je zahvalio Aleksandru Pešiću na asistenciji.

- Fantastično me je pronašao kod druge stative, velike zasluge za gol idu i njemu. Videli smo u prvom poluvremenu da fudbaleri Mačve ne čuvaju kod prekida taj deo gola i iskoristili to. Mislim da je posle drugog pogotka utakmica definitivno bila rešena, mogli smo rasterećeno da je privedemo kraju - dodao je on.

Zvezda je pobedom u Šapcu sačuvala 12 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

- Znali smo i pre utakmice da neće biti lako na terenu, imali smo priliku da se uverimo kako ekipa Mačve igra na domaćem terenu samo nekoliko dana ranije. Tada nisam bio u ekipi, ali zaista sam dobio dosta korisnih saveta od svojih saigrača. Bilo je žestoke borbe na terenu, ali smo odlično odgovorili i na terenu pokazali karakter. Cela ekipa je odigrala sjajno i osvojili smo izuzetno važna tri boda - istakao je Ben.

Posle reprezentatvine pauze fudbalere Crvene zvezde očekuje susret sa ekipom Mladosti.

- Odigrali smo dosta utakmica u prethodnm periodu, igrali smo gotovo na svaka tri dana tako da će nam odmor sa našim porodicama mnogo značiti. Imamo nekoliko dana pre nego što se vratimo radu kako bismo se što bolje pripremili za finiš prvenstva. Znam šta nas čeka, dosta razgovaram sa saigračima, navikao sam se na sve uslove u Srbiji i sada smo svi fokusirani samo na to da u maju donesemo radost svojim navijačima osvajanjem šampionske titule - poručio je Ben. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading