HAOS U SVLAČIONICI JUNAJTEDA: Murinjo ponizio beka, igrači u šoku!

Autor:

Sport

19.03.2018

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda ogorčeni su na menadžera Žozea Murinja, koji navodno maltretira Luka Šoua.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo je u sukobu sa igračima

Britanski mediji navode da se Murinjo našao na meti brojnih kritika posle eliminacije od Sevilje u osmini finala Lige šampiona.

Igrači su užasnuti načinom na koji se Specijalni onosi prema Luku Šou. Murinjo više puta kritikovao javno Šoua, a nekoliko puta ga je opisivao kao glupog igrača. 

Sve se nastavilo na meču četvrtfinala FA kupa protiv Brajtona (2:0). Šo je zamenjen na poluvremenu, a konačno je odlučio da više ne trpi navodno maltretiranje i omalovažavanje, pa je odgovorio Portugalcu.

Mediji na Ostrvu da je Šo razočaran ponašanjem Murinja, jer zbog izostanka iz tima ima male šanse da zaigra za reprezentaciju Engleske na SP u Rusiji.

Šo je odlučio da na kraju sezone napusti Old traforda, a navodno će zbog Murinja još devet fudbalera otići iz Junajteda.

Murinjov odnos prema Šou bila je kap koja je prelila čašu strpljenja igrača, koji su odlučili da se okrenu protiv Portugalca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading