MATIĆ ISKREN: Osvajanje FA kupa nam neće spasiti sezonu

Autor:

Sport

19.03.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda i srpski reprezentativac Nemanja Matić izjavio je da osvajanje FA kupa neće popraviti sezonu kluba sa Old traforda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matić je briljirao na meču protiv Brajtona

Junajted je eliminisan iz Lige šampiona i Liga kupa, dok u Premijer ligi zaostaje čak 16 bodova iza Mančester sitija. "Crveni đavoli" jedino imaju šansu da osvoje FA kup.

- Ako igrate četiri takmičenja i osvojite samo jedan trofej, onda to nije dovoljno. Mislim da osvajanje FA kupa neće spasiti sezonu Ako osvojite FA kup onda to nije uspešna, nego dobra sezona - rekao je Matić.

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo pohvalio je Matića posle pobede od 2:0 u četvrtfinalu FA kupa.

- On je poseban, želi samo da pobeđuje. Ne može da prihvati poraz. Teško je raditi sa njim, jer uvek traži više. Ako osvojite ligu, on će tražiti da taj uspeh ponovite i sledeće sezone. On je takav i igrači moraju to da shvate - rekao je Matić.

Junajted će u polufinalu FA kupa igrati protiv Totenhema. 

- Svi očekuju da pobedimo u svakoj utakmici. Očigledno, to je nemoguće, ali navijači to očekuju. Nije bitno da li si umoran ili ne, navijači žele da gledaju vrhunski fudbal. To je normalno - kazao je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading