(VIDEO) Ronaldo opet u centru pažnje: PORTUGALAC SAM SRUŠIO ĐIRONU U SPEKTAKULARNOJ GOLEADI!

Autor:

Sport

18.03.2018

21:37 >> 21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Reala bez većih problema su ostvarili pobedu nad Đironom 6:3 u 29. kolu španske Primere, a partija Kristijana Ronalda je još jednom pokazala svu raskoš njegovog fudbalskog talenta.

RepublikaFoto: twitter.com/Real Madrid C.F.
Ronaldo i Vaskez proslavljaju jedan od golova

Portugalac je već u 10. minutu doveo Real do prednosti nakon što je asistenciju Krosa iz prve poslao u mrežu preciznim udarcem.

Prvo poluvreme je bilo neizvesno zahvaljujući pogotku Stuanija iz Đirone, koji je glavom nakon kornera utišao "Santjago Bernabeu". Međutim, kako je počelo drugo poluvreme, tako je i sva tenzija nestala, pošto je Ronaldo prvo postigao gol za 2:1, a zatim i asistirao Lukasu u 59. minutu, čime je Real sa dva gola prednosti bio obezbeđen za nastavak susreta.

Na novi gol se čekalo tek do 64. minuta utakmice kada se opet Ronaldovo ime našlo na semaforu. Portugalac je iskoristio jedan odbitak i poslao loptu u mrežu za 4:1.

Stuani je svojim drugim golom na ovom susretu ublažio poraz Đirone u 67. minutu, ali više od toga klub iz Katalonije nije mogao da učini na "Santjago Bernabeu" ove večeri. Pred kraj su Bejl i Huanpe postigli po gol za svoje timove, čime su dali pečat ovom sjajnom meču.

Ni to nije bilo sve, pošto je Ronaldo postigao i četvrti gol večeri u nadoknadi za konačnih 6:3!

Real je trenutno treći na tabeli sa 15 bodova zaostatka za Barselonom, dok je Đirona i dalje na odličnoj sedmoj poziciji sa 43 boda u 29 odigranih utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading