(VIDEO) "Jarčevi" se ne predaju: KELN savladao Leverkuzen I OSTAO U TRCI ZA OPSTANAK!

Autor:

Sport

18.03.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Kelna su u okviru 27. kola Bundeslige ostvarili vrlo važnu pobedu na svom "Rajn Energi stadionu" protiv Bajer Leverkuzena rezultatom 2:0.

RepublikaFoto: twitter.com/Bundesleague
Igrači Kelna i dalje gaje nade za opstanak

Golove za velika tri boda pred odlazak na reprezentativnu pauzu postigli su Osako u 10. i Coler u 69. minutu, a posao je Kelnu olakšao Lukas Alario koji je zbog udaranja laktom dobio direktan crveni karton u 33. minutu.

Osako je već u 10. minutu šutem sa oko 10-ak metara postigao gol koji je prošao ispod ruke golmana Bernda Lenoa, lopta ga je zakačila i nekako se otkotrljala preko gol linije.

Keln je bio bolji rival, sa boljim napadima i akcijama, a taman kad su gosti iz Leverkuzena počeli da daju znake života i vraćaju se u meč, Alario je bespotreno udario čuvara laktom u grlo i sudija je nakon gledanja snimka rešio da ga kazni crvenim kartonom.

Ovo je sasvim ubilo u pojam goste, a Keln je sve njihove nade raspršio u 69. minutu kada je Coler iskoristio veliku grešku Arangiza i lagano poslao loptu u mrežu.

Do kraja nije bilo nikakve dileme oko pobednika ovog meča, Keln je nakon horor priče u prvom delu sezone uspeo da se vrati u život i sada se nalaze na pet bodova zaostatka od mesta koje garantuje opstanak u Bundesligi, ali i sa boljom formom od direktnih konkurenata. Leverkuzen je sada ispao sa pozicija koje vode u Ligu šampiona i sada je peti sa bodom zaostatka za Ajntrahtom koji je četvrti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading