(FOTO) JUNAJTED promovisao dresove za narednu sezonu, NAVIJAČI SU POBESNELI !

Autor:

Sport

17.03.2018

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama "procurile" su fotografije rezervnih dresova Mančester junajteda, a njihov dizajn i boja razbesneli su navijače ovog kluba. Možemo reći, s punim pravom...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fanovi Junajteda žestoko isprozivali upravu

Svašta smo viđali poslednjih sezona, boje dresova su bile svakojake moguće, ali Mančester junajted je otišao korak dalje, pošto su objavili da će garnitura za gostovanja biti roze boje!

Ako je istina da su u Junajtedu pristali na ovakvu transformaciju, onda su zaista i zaslužili svaku moguću kritiku od strane fanova, koji su se razbesneli zbog ovog rešenja.

Navijači su raznim komentarima isprozivali upravu kluba i kreatore, pa smo mogli da se načitamo različitih komičnih tvitova među kojima su bili i oni gde crvene đavole upoređuju sa teletabisima, ili kako su ovo dresovi za ženski tim ovog kluba.

Nadamo se da je ovo bila samo loša šala, i da će uprava do naredne sezone pronaći  rezervno rešenje za gostujuće dresove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading