ĐUKIĆ: Prebrodili smo krizu, neće biti lako, ali pobedićemo Radnik

Autor:

Sport

17.03.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da očekuje pobedu protiv Radnika, pošto su po njegovim rečima prebrodili krizu.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Đukić uoči meča sa Radnikom

Partizan će u nedelju od 13 sati na svom terenu dočekati Radnik.

- Ekipa se nalazi u dobrom momentu, vidi se boljitak. U uzlaznoj smo putanji i očekujem da osvojimo tri boda, što bi nam značilo za samopouzdanje. Uspeli smo da prebrodimo krizu, saniramo i vratimo se na pravi kolosek. Smanjili smo razliku za dva boda i treba da nastavimo da pokušavamo da je smanjimo još više. Ne igraju imena već fudbaleri. U svaku utakmicu moramo biti maksimalno angažovani i koncentrisani ako želimo da pobeđujemo. Sa svima smo se mučili što je sasvim normalno - rekao je Đukić.

Za Partizan u ovom meču neće igrati Miroslav Vulićević, Bojan Ostojić i Milan Mitrović.

- Možemo da očekujemo težak meč. Veoma je bitno otvoriti ga što pre da bismo igrali mirnije i rasterećenije. Mi ćemo voditi igru, a oni će pokušavati da nas ugrozi iz kontranapada, za šta ima brze igrače. U tome treba da ih sprečimo. Bićemo oslabljeni, ali se u tim vraća Zoran Tošić. Raduje me kako se mladi Svetozar Marković snalazi. Potvrdio se, raste iz dana u dan, smiren je, staložen, i dalje predano radi, što je najbitnije, ne ulazi u euforiju - naveo je trener Partizana.

Đukić je rekao da Partizan ne sme da se opusti jer je Zvezda eliminisana iz Kupa Srbije.

- Ne treba da mislimo da je sve rešeno ako nema Zvezde. Na Zvezdinom primeru treba da naučimo lekciju da nema lakih protivnika i da može lako da se pobedi - istakao je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading