STOLICA PRED MEČ SA SVOJIM ZEMUNCIMA: Idemo na pobedu

Autor:

Sport

16.03.2018

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šokantne eliminacije iz nacionalnog kupa fudbalere novosadske Vojvodine za vikend očekuje duel sa Zemunom u okviru 28. kola Super lige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Stolica

Biće to prvi susret dva tima na novosadskom "Karađorđu" posle punih 12 godina. Zanimljiv je i podatak da je aktuelni šef struke Vojvodine Ilija Stolica dobar deo karijere proveo u Zemunu.

- Sada sam šef stručnog štaba Vojvodine, ali veliki deo svoje mladosti, detinjstva i igračke karijere sam proveo upravo u Zemunu, tako da su utakmice protiv ovog kluba za mene uvek specifične. Međutim, ono što je važno jeste to da smo, nakon ispadanja iz Kupa, svu svoju pažnju i koncentraciju usmerili ka prvenstvu. Kao i na svakom meču, i protiv Zemuna ćemo ići na pobedu, jer su nam bodovi jako bitni pred plej-of i završnicu sezone, u kojoj imamo iste ambicije koje smo imali i na početku - kazao je Stolica.

Vojvodina tri kola pre kraja zauzima osmo mesto na tabeli sa 40 bodova, dok je Zemun jedanaesti i praktično nema šanse da se domogne plasmana u plej-of.

RepublikaFoto: Tanjug
Fudbaleri Vojvodine

Za razliku od Zemuna, superligaš iz Novog Sada i dalje razmišlja o izlasku u Evropu iako je jasno da ekipu Ilije Stolice čeka težak posao na tom putu.

- Ono što se desilo je već iza nas, a i svakako nemamo mnogo vremena da žalimo za tim. Moramo da izvučemo pouke, a realnost je takva da ćemo u nastavku sezone imati manji broj utakmica. Mislim da smo svi svedoci toga da mi nemamo dovoljan fond igrača da u oba takmičenja svaku utakmicu odigramo sa intenzitetom i kvalitetom kojim bismo želeli, a očigledan primer toga bio je prethodni meč. No, sad bar znamo da je prvenstvo jedan jedini put ka ostvarenju naših ambicija i na to ćemo se fokusirati - zaključio je Stolica.

Vojvodina je danas saopštila da će svaki gledalac koji kupi kartu za duel sa Zemunom na poklon dobiti ulaznicu za finale rukometnog Kupa Srbije.

Meč 28. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Zemuna igra se u nedelju od 14 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading