(VIDEO) CSKA napravio čudo u Lionu, Arsenal opet savladao Milan!

Autor:

Sport

15.03.2018

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri CSKA definitivno su napravili najveći podvig večeri prolaskom u 1/4-finale Lige Evrope pobedom na gostovanju Lionu 2:3. Arsenal opet slavio protiv Milana 3:1, a Salcburg je remijem bez golova izbacio Dortmund.

RepublikaFoto: twitter.com/UEFA Europa League
Igrači CSKA odigrali sjajnu partiju u Lionu

Kompletiran je spisak svih učesnika četvrtfinala Lige Evrope. Arsenal je u derbiju čitave runde izbacio Milan, pošto je na svom terenu potvrdio trijumf iz Milana od 2:0, pa su pred svojim fanovima slavili sa 3:1.

"Roso-neri" su poveli prelepim golom Čalhanoglua u 35. minutu, ali je Velbek samo 4 minute kasnije vratio Milan na početak pogotkom iz penala.

RepublikaFoto: twitter.com/UEFA Europa League

U nastavku su "tobdžije" potvrdile prolazak u narednu fazu preko Džake, koji je imao veliku pomoć u golmanu Điđiju Donarumi, čija loša intervencija mu je omogućila da se raduje, a onda je i Velbek u 79. minutu postavio konačnih 3:1.

CSKA iz Moskve je napravio sjajan posao u Lionu gde je slavio 2:3 i zahvaljujući većem broju golova u gostima prošao u narednu fazu. Lion, na čijem stadionu će se igrati veliko finale, ostao je bez nade da se za pehar bori pred svojim navijačima, pošto su Golovin, Musa i Vernblom poslali "Armejce" među osam timova u Ligi Evrope. Lion je imao 20 minuta do kraja priliku da izjednači rezultat, ali su sve šanse francuskog tima otišle u nepovrat.

Salcburg je napravio još jedno iznenađenje eliminisavši Borusiju Dortmund. "Bikovi" su na svom stadionu odigrali bez golova sa "milionerima" što je bilo više nego dovoljno za prolaz. U prvom duelu austrijski tim je slavio 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading