OTKRIVAMO: Evo ZAŠTO je Šerif OBRISAO sve slike u Zvezdinom dresu!

Autor: P. Z.

Sport

18.12.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senegalac se odlučio na nepopularan potez.

OTKRIVAMO: Evo ZAŠTO je Šerif OBRISAO sve slike u Zvezdinom dresu!

Foto: Starsport

Šerif Ndiaje protiv Čukaričkog

Fudbaler Crvene zvezde Šerif Ndiaje izazvao je pravu turbulenciju uoči 171. večitog derbija, pošto je sa svog Instagram profila obrisao sve fotografije u crveno-belom dresu.

Izvor blizak klubu, ali i samom igraču, otkrio je za portal Republika.rs zbog čega se Senegalac odlučio na takav potez.

Šerifa je pogodilo to što su ga navijači omalovažavali u komentarima objava na kojima je u Zvezdinoj opremi. On je čak ulazio i u rasprave sa njima, ali je na kraju posustao i opredelio se na ovaj potez - rekao je izvor za naš portal.

Republika

Foto: Starsport

Šerif Ndiaje u Ligi šampiona

Podsetimo, Ndiaje je na Marakanu stigao letos u transferu vrednom četiri miliona evra, ali nije opravdao očekivanja, pošto je na 20 utakmica postigao svega tri gola, od čega dva u Kupu Srbije.

- Ovaj Ndiaje je plaćen 4,3 miliona evra, ali on je bio izričita želja Baraka Bahara. Barak mi je rekao: "On je čudovište, on može da napravi razliku u Ligi šampiona. To je profil igrača koji nama treba." Kazao je da sa njegovom atletskom građom, brzinom može da bude i pivot i da zabada i da ostavlja prostora ovim majstorima koji dolaze iz drugog plana, kao što su Ivanić, Stamenić i Kraso - izjavio je nedavno generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Takođe, pojavila se i informacija da Ndiaje neće igrati na predstojećem derbiju sa Partizanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
severni

18.12.2023 17:17

Pa i jeste čudovište ali u negativu, trči on kao Gorila ali na neartikulisan način. Snage nema za 90 minuta, nema dribling, nema pas igru ma totalno je loš u tehničkom smislu. Nešto malo ume da zagradi loptu sa dupetom okrenutim ka protivničkom golu. Opet šta to vredi kad je ne zna preciznije i na vreme tu loptu da doda. Jedna reč - katastrofa igrač. Čak mislim da je gori i od Kulibalija.