IZAŠAO IZ BOLNICE - Donald ponovo trenira: Srce radi kako treba

Autor:

Sport

15.03.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa vest za sve navijače Crvene zvezde... Mičel Donald je izašao iz bolnice i od četvrtka ponovo trenira.

RepublikaFoto: ST/D.KADIĆ

Zabrinuo je iskusni vezista sve ljubitelje fudbala u Srbiji. Pred utakmicu sa Napretkom mu je pozlilo. Nekoliko dana je proveo na ispitivanjima, ali sada je sve pod kontrolom i kapiten Zvezde može da se vrati fudbalu.

- Odradili su mi sve potrebne preglede, čak i više nego što treba. Zato sam se toliko dugo i zadržao. Ništa nisu pronašli što bi trebalo da me brine. U potpunosti sam zdrav. Srce radi kako treba, nema problema sa drugim funkcijama u organizmu. Deluje neobično i zastrašujuće jer sam već nekoliko dana u bolnici, ali to je samo zbog toga što sam svakog dana imao nova ispitivanja. Od četvrta sam već na treninzima, ali sledi nam i pauza za utakmice reprezentacije pa ću moći malo i da se odmorim - rekao je Donald za beogradske medije.

On je objasnio šta se dogodilo.

- Nisam se osećao najbolje. Imao sam vrtoglavicu. Supruga se odmah zabrinula, bilo je malo i panike. Brzo su stigla ambulantna kola i objasnio sam im o čemu se radi. Odmah su me uputili u Klinički centar jer sam profesionalni fudbaler. Svi znamo šta se dešavalo poslednjih dana i nedelja širom Evrope na fudbalskim terenima - zaključio je Donald.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading