Prilika za transfer karijere: ITALIJANSKI VELIKAN ZOVE TADIĆA?

Autor:

Sport

14.03.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Dušan Tadić strahuje ove sezone da li će njegov Sautempton zadržati prvoligaški status u Engleskoj, ali se čini da za njega nema zime bar što se tiče igranja na najvišem nivou.

Tadić zanimljiv čelnim ljudima Intera

Tadić bi bez obzira na sudbina kluba sa "Sent Meri" stadiona mogao da promeni sredinu na leto, a kao najveći kandidat da ga angažuje pominje se milanski Inter!

"Nero-azuri" su navodno vrlo zainteresovani da na leto krenu u novu rekonstrukciju tima, a najveće promene mogao bi da pretrpi vezni red.

Pominjalo se da klub sa "San Sira" traži tandem iz Šahtjora Bernard i Marlos, kao i da je povoljna okolnost što njima dvojici ističu ugovori, a baš i nemaju želju da nastave karijeru u Ukrajini, gde Šahtjor već godinama igra van matičnog Donjecka gde i dalje besni građanski rat.

Ipak, za usluge dvojice Brazilaca ozbiljno su se zainteresovali i klubovi iz Kine, a njihovim ponudama teško će moći da parira Inter.

Zato je nekome u klubu palo na pamet da bi i Tadić bio vrlo dobra opcija, čak možda i jeftinija, ali ne i manje kvalitetna. On ne igra u drugom delu sezone preterano dobro, uklopio se u sivilo u redovima Sautemptona, ali njegova tržišna vrednost se i dalje drži na oko 20 miliona evra.

Ljudi koji se predstavljaju kao Tadićevi zastupnici su prethodnih dana boravili u Milanu i razgovarali sa predstavnicima Intera. Za sada je samo ideja, mada je ne treba olako otpisivati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading