BAHAR PRIŽELJKUJE PODRŠKU NAVIJAČA: Nije nam lako! Tereni nisu u dobrom stanju, ali sam optimista!

Autor: M. M.

Sport

02.12.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde govorio je pred gostivanje Napretku u 17. kolu Superlige.

BAHAR PRIŽELJKUJE PODRŠKU NAVIJAČA: Nije nam lako! Tereni nisu u dobrom stanju, ali sam optimista!

Foto: Starsport

Očekivanja pred utakmicu 17. kola Superlige Srbije u kojoj će Crvena zvezda gostovati Napretku u Kruševcu, sutra od 15 časova, izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Barak Bahar.

Povratak u realnost dolazi Zvezdi nakon poraza od Jang Bojsa u Bernu u Ligi šampiona, a nakon kojeg je ostala bez šansi za evroproleće.

- Nije lako u kontinuitetu igrati u gostima, pogotovo na terenima koji nisu u dobrom stanju, ali smo spremni, jer znamo koliko je utakmica protiv Napretka važna - počeo je Bahar.

 
Govorio je izraelski strateg o učešću u Ligi šampiona, ali i o tome da je fokus sada u potpunosti na prvenstvu.
 
- Razočaran sam rezultatima, ali sam zadovoljan igrom i optimističan kada su u pitanju naredni izazovi. Izgledali smo dobro u Bernu, kao tim, i svi koji su u igri, žele najbolje. No, sutra nas očekuje sasvim drugačija utakmica, tako da će biti promena u timu. Fokus je u potpunosti na prvenstvu, jer znamo da je to navijačima najvažnije. Igrači moraju da cene sebe i svoje kvalitete, te da budu zadovoljni načinom na koji su odigrali u Bernu. Nije to rezultat ispratio, ali smo na terenu izgledali dobro. Moramo da nastavimo tako kako bi i rezultati na kraju došli. U prošlom kolu smo u važnoj utakmici pobedili Vojvodinu, a sada je na nama da nastavimo sa trijumfima - istakao je Barak i kratko dodao da je atmosfera u svlačionici odlična. 
 
Očekuje pune tribine Zvezdinih navijača u Kruševcu.
 
Siguran sam da ćemo imati veliku podršku u Kruševcu, jer su i navijači svesni koliko je ovo važna utakmica. Siguran sam da će doći i napraviti dobru atmosferu - zaključuje Barak Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading