De Bure, bolje da si ćutao: MURINJO OŠTRO ODGOVORIO HOLANĐANINU NA PROZIVKE!

Autor:

Sport

12.03.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Mančester junajteda Markus Rašford i dalje je centralna ličnost u engleskim sportskim medijima nakon dva gola u pobedi protiv Liverpula za vikend. Svakakvi su dali sebi za pravo da komentarišu partije mladog Engleza, a na jednu prozivku menadžer Žoze Murinjo jednostavno nije mogao da otćuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo bez dlake na jeziku, kao po običaju

Holandski trener Frank de Bur, koji je otpušten iz Kristal Palasa nakon samo 7 mečeva na klupi ovog kluba zbog svih 7 poraza, dao je izjavu koja je sasvim izbacila iz takta "Posebnog".

- Šteta je što mu je Murinjo trener. U drugim okolnostima bi engleski fudbaler dobio više vremena, vreme da može da greši. Ali Murinjo nije takav. On želi rezultate. Markus odigra jednu ili dve utakmice, Murinjo ga odmah skloni. On je vrlo mlad, mnogo talentovan, potrebne su mu utakmice i želiš da ga vidiš na terenu svake nedelje- rekao je De Bur.

Verovatno ni on sam nije očekivao burnu reakciju Murinja, koji zaista nije štedeo reči kako bi ispljuvao svog kolegu. Da li je imao pravo, ili ne, to je tačka sporenja, ali sigurno je da De Buru na prvom mestu nije trebao onakav komentar.

- Pročitao sam nešto, neki citat... Da je najgori trener u istoriji Premijer lige - Frenk de Bur - nemilosrdno je raspalio Posebni.

- On kaže da za Markusa Rašforda nije dobro da ima trenera poput mene, jer je za mene najvažnije da tim pobedi. Da ga treneri Frenk, naučio mi da gubi, jer je Frenk izgubio svaku utakmicu - u dahu je nastavio Murinjo.

Kada je završio sa prozivkama na računa Holanđanina, Murinjo se ponovo osvrnuo na učinak mladog napadača.

- Trudim se da malom pružim šta je najbolje. Moram da budem iskren i pohvalim ljude iz akademije koji su zaslužni za njegovo formiranje i gospodinu Van Galu koji je bio odgovoran u prvoj Rašfordovoj sezoni. Ali ako pogledate brojke videćete koliko je igrao u prošloj i ovoj sezoni. Rekao bi da je verovatno u top pet igrača po broju utakmica u poslednje dve sezone. Najbolja stvar koja može da se desi dečku je stiče iskustvo i Markus upravo to i dobija - zaključio je Portugalac u nešto umerenijem tonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading