Zdjelar veruje u bolje dane Partizana: OSTAVILI SMO LOŠ PERIOD IZA NAS!

Autor:

Sport

07.03.2018

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je ostvario prvu prvenstvenu pobedu u Super ligi kod kuće još od kraja oktobra. Jedan od strelaca u pobedi protiv Rada (3:1) bio je i vezista Saša Zdjelar, koji veruje da je ovo samo nagoveštaj boljih partija crno-belih u šampionatu.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-belima laknulo posle Rada

- U prošloj utakmici i u Nišu imali smo tokiko prilika koje nismo uspeli da iskoristimo, ne znam iz kog razloga. Sada vidite i sami da smo koristili prilike i postigli golove. Mislim da smo mogli još, ali polako, idemo iz utakmice u utakmicu - rekao je on.

Zdjelar je postigao drugi gol u crno-belom od dolaska ove zime iz Olimpijakosa.

- Bio sam u duelu sa igračem, lopta mi je bila daleko i ispružio sam nogu. Iskreno, imao sam malo sreće, ali sreća treba da se zasluži. Srećan sam što sam postigao gol, nastaviću da se trudim, nastaviću da pomažem Partizanu i pomažem sebi - rekao je Zdjelar.

Loša strana je što je Partizan ponovo primio gol iz prve šanse koju je protivnik stvorio na meču.

- Ne znam kako u svakoj utakmici protivnik ima jednu jedinu šansu i da gol, videli ste i sami. Ali, šta da radimo? Radićemo na tome, trudićemo se. Čeka nas Čukarički, što je ozbiljniji ispit, imaju dobru, organizovanu ekipu, ali za nas je svaka utakmica ista, mi smo Partizan i idemo po pobedu - rekao je Zdjelar.

Prvotimac Partizana je izjavio da mu je sada, kao i celoj ekipi, mnogo lakše.

- Sigurno da je lakše posle pobede, mirni ste idete kući mirno Prethodnih par nismo pobedili, pa se onda pitamo da li smo mi ti, znate i sami šta se piše i priča. Ovo je dokaz da smo mi ti i da je to bio samo loš period, koji je iza nas - objasnio je on.

On je za kraj rekao da nije dozvolio da ga dotaknu priče o smeni trenera.

- Nikako. Ne čitam medije, novine ne kupujem, stvarno me ne interesuje to - kratko i jasno kaže Saša Zdjelar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading