Jokan je odavno zaslužio Premijer ligu: SAUTEMPTON NUDI UGOVOR NAŠEM TRENERU!

Autor:

Sport

06.03.2018

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Slaviša Jokanović radi izuzetno dobar posao u Fulamu, prošle sezone je doveo ekipu do plej-ofa za popunu Premijer lige, ali je tu stao, ove sezone će vrlo verovatno ponovo imati priliku da sa "kolibarima" izbori plasman u najviši rang, a stižu mu ponude premijerligaških klubova.

RepublikaFoto: twitter.com/Slavisa Jokanovic
Trenerski rad Slaviše Jokanovića je vrlo respektovan

Pre tri sezone Jokan je sa Votfordom izborio direktan prolaz u Premijer ligu, gde se "Stršljenovi" i dalje takmiče, ali mu je pre te sezone istekao ugovor sa klubom, koji nije bio produžen, jer vlasnici nisu želeli da ponude bolje uslove Slaviši Jokanoviću.

Britanski mediji poslednjih dana pišu da je bivši strateg Partizana glavni kandidat da nasledi Maurisija Pelegrina na klupi Sautemptona, ali tek na kraju sezone, pošto menadžment "svetaca" ne želi da menja menadžera pred kraj sezone. 

Jokanović se ranije pominjao kao kandidat za trenera Kristal Palasa, Vest Hema i Vest Bromvič Albiona, ali do saradnje sa pomenutim klubovima nikad nije došlo. U međuvremenu mu je reputacija porasla, što se vidi po rezultzatima Fulama. Njegov tim je serijom od 13 mečeva bez poraza (deset pobeda, tri remija) skočio na četvrto mesto tabele Čempionšipa, pet bodova od pozicija koja garantuje direktan plasman, a ako ne bude drugi ostaje mu baraž, pa je pitanje da li bi uopšte prihvatio poziv sa Sent Merisa ako sa Fulamom uđe u Premijer ligu. 

Ukoliko Jokanović odbije ponudu Sautemptona drugi kandidat za trenersku klupu tima sa "Sent Meri" stadiona je šef struke švedskog Estersunda Grem Poter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading