Mitrović otpisao Njukasl: NE VRAĆAM SE VIŠE KOD RAFE!

Autor:

Sport

05.03.2018

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Aleksandar Mitrović procvetao je otkako je otišao ove zime na pozajmicu u Fulam iz Njukasla, ali izgleda da nema nameru da se ponovo vraća na "Sent Džejms Park".

RepublikaFoto: twitter.com/FulhamFC
Mitrović proslavlja jedan od pogodaka u dresu Fulama

Mitrović je engleskim medijima rekao da mu daleko više prija stil igre koji forsira naš trener Slaviša Jokanović, kao i da nije bio srećan u Njukaslu gde je šansu retko dobijao, a i kada bi ulazio na teren morao bi da se povinuje taktičkim zamislima Rafe Beniteza koje mu nikako nisu odgovarale.

- Potpuno je drugačije u Fulamu nego u Njukaslu. Ovde igrači mnogo više uživaju u fudbalu. Tamo se sve zasnivalo na igri na rezultat, previše je taktike za moj ukus. Ovde u Fulamu igramo da postignemo gol više od protivnika - rekao je Mitrović.

Naš reprezentativac je prošle sezone izborio plasman u Premijer ligu sa Njukaslom, a sada se nada da će isto učiniti i sa Fulamom. Za sada ekipi sa Krejven Kotidža ide odlično, u poslednjih 13 utakmica imaju skor od 10 pobeda i tri remija.

- Pratio sam "Kolibare" prošle sezone, igrali su najlepši fudbal u Čempionšipu, bilo je pravo uživanje gledati ih. Nadam se da ću i sa njima proći u Premijer ligu - istakao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading