ZVEZDA IDE KA TITULI: Rodić i Krstičić srušili "zmajeve" za plus 14

Autor:

Sport

03.03.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde gaze ka tituli šampiona Srbije... Ima još mnogo da se igra, a posle 26. kola u kojem su crveno-beli dobili Voždovac (2:1), ekipa Vladana Milojevića u odnosu na Partizan ima čak 14 bodova više.

RepublikaFoto: Starsport

Atmosfera na stadionu "Rajko Mitić" bila je svečarska... Proslavljao se 73. rođendan, a 10.300 navijača bilo je uz ekipu Vladana Milojevića.

Voždovac je odigrao oštro, vodila se velika borba na sredini terena, a "zmajevi" su pokazali zube crveno-belima.

RepublikaFoto: Starsport

Zvezda je u prvom poluvremenu pretila preko Pešića, ali je golman Čupić sjajno intervenisao. Tek što je startovalo drugo poluvreme, Milan Rodić je pogodio za 1:0 . Levi bek je tako stigao do svog trećeg gola u samo dve utakmice. 

RepublikaFoto: Starsport

Crveno-beli nisu mnogo zapinjali do kraja utakmice, a i to je bilo dovoljno da se upiše nova pobeda.  Ipak, nije moglo bez male drame. Voždovac je u 88. minutu preko kapitena Pavlovića uspeo da izjednači. Nije dugo trajalo slavlje "zmajeva". U sledećem napadu Krstičić je pogodio za 2:1 i važna tri boda.

Zvezda ima veliku prednost u odnosu na Partizan. Ipak, trener Vladan Milojević u nekoliko navrata je upozoravao da nema opuštanja. Bodovi se dele pred plej-of, a sećaju se svi navijači Zvezde kako je prošle godine njihov tim ostao bez titule i pored velike bodovne prednost tokom celog prvenstva.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading