ĐUKIĆ PROGOVORIO O OSTAVCI

Autor:

Sport

03.03.2018

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne ide Partizanu od starta prolećnog dela sezone... Nisu pobedili crno-beli Zemun na svom terenu, a onda su u Nišu doživeli poraz od Radničkog. Kakva je posle svega pozicija trenera Miroslava Đukića?

RepublikaFoto: Starsport

Posle poraza u Nišu (1:0), sa tribina "Čaira" čulo se "Đukiću odlazi", navijači Partizana poslali su jasnu poruku. 

- Normalno je da se tako nešto dešava posle loših rezultata. Moram da nastavim da radim sa ekipom, moj zadatak je da izvučem maksimum. Nije dobro kada izgubite, ali napravili smo četiri zrele šanse. Po ovom terenu ja ne mogu da tražim više od njih. Oni su nam dali gol iz jednog šuta - poručio je Đukić.

Partizan drma ozbiljna kriza, a ostaje da se vidi šta će na novi kiks reći čelnici šampiona Srbije.

Trener Partizana je potom na konferenciji za novinare u Nišu rekao da nema šta da zameri svojim fudbalerima.

- Sigurno je da nas sve boli što smo izgubili ovu utakmicu. Imali smo četiri-pet zrelih šansi na ovom teškom terenu i zaista nemam šta da zamerim ekipi. Borili smo se, igrali, ali nismo uspeli da damo gol. Protivnik je jedinim šutem uspeo da nas kazni i osvoji tri boda - rekao je Đukić.

Trener Radničkog Boban Dmitrović rekao je da je pobedila ekipa koja se više borila.

- Pobedila je ekipa koja se više borila i koja je više želela. Iskoristili smo ovaj težak teren. U nekim drugim uslovima, ko zna šta bi bilo. Znamo ko je Partizan i kakvu ekipu ima. Sve čestitke mom timu za zalaganje i borbu - rekao je Dmitrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading