CRNO-BELI PALI U NIŠU Pavkov nastavio Partizanovu agoniju

Autor:

Sport

03.03.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 26. kolu Superlige na utakmici u Nišu, fudbaleri Radničkog bili su bolji od bledog Partizana – 1:0 (0:0).

RepublikaFoto: Starsport

Jasno je da nešto ne štima u Humskoj... Ispao je Partizan iz Evrope, a više nikoga ne može da pobedi ni na domaćoj sceni. Trener Miroslav Đukić nikako ne uspeva da razdrma ekipu.  Janković je ostao na klupi, priliku su dobili Ivanović i Suma ali nisu uradili gotovo ništa.

Po teškom terenu tim iz Humske jeste bio bolji rival, napadali su tokom celog meča, ali...  Ponovo nije Partizan našao put do gola rivala. U nekoliko navrata odličan je bio golman Bojan Šaranov. Bio je motivisan bivši golman crno-belih, u prvom poluvremenu zaustavio je pokušaj Sume, da bi u nastavku ukrotio i dobar šut Nemanje Miletića.

RepublikaFoto: Starsport

Partizan je napadao, a onda je usledio hladan tuš. Lopta je stigla do Pavkova, a napadač Crvene zvezde na pozajmici u Nišu, sjajno se okrenuo i u 75. minutu pocepao mrežu nemoćnog Stojkovića. Bio je to njegov 17. gol ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport

Crno-beli nisu uspeli ni da napadnu, a u prethodnih pet mečeva u Superligi pobedili su samo jednom. Svađali su se Pantić i drugovi i sa sudijom Širokim, a Radnički je lako odbio svaki napad.

Ostaje da se vidi kakva će biti Đukićeva sudbina i koliko će još uprava šampiona Srbije imati strpljenja. Zvezda je mnogo pobegla i crno-belima je potrebno čudo.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading