Nemamo samo mi problema: SNEG ODLAŽE KOLO U ENGLESKOJ?

Autor:

Sport

02.03.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko klubova iz Premijer lige izrazilo je zabrinutost zbog odigravanja mečeva po lošem vremenu koje se prognozira za vikend. Čelni ljudi lige razmatraju odlaganje nekih utakmica, ako ne i celog kola.

RepublikaFoto: twitter.com/Premier League
Odigravanje mečeva za vikend neizvesno

U Velikoj Britaniji sneg i hladno vreme prave velike probleme sportskim dešavanjima. Jedan od većih problema jeste putovanje timova na utakmice, dok su na putevima loši uslovi.

Menadžer Vest Hem Junajteda Dejvid Mojes već je kazao da bi njegova ekipa mogla da ima poteškoće da stigne do Velsa gde treba da igra meč protiv Svonsija. U Sautemptonu takođe pada sneg, a istoimeni klub iz tog grada će tokom petka obavestiti Premijer ligu da li je moguće odigravanje meča sa Stouk Sitijem.

- Nadležni su rekli da ne treba putovati. Naročito kroz Kardif i autoputem koji vodi od Londona ka Velsu. To je zabrinjavajuće i mislim da ni navijači i timovi ne bi trebalo da putuju. Mislim da bi Premijer liga mogla da razmotri da se utakmice odlože - kazao je menadžer Vest Hema Dejvid Mojes. 

Inače na ostrvu je otkazano nekoliko mečeva Lige jedan i Lige dva, otkazuju se i mečevi u Škotskoj kao i ragbi utakmice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading