Milan pravi bedem u odbrani: Posle Bonućija stiže još jedna zvezda iz odbrane!

Autor:

Sport

24.02.2018

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan nije uspeo da se vrati na mesto koje vodi u Ligu šampiona uprkos astronomskim ulaganjima prethodnog leta, ali to ne znači da će finansijeri iz Kine zavrnuti slavinu ovog leta. Naprotiv, već sada se glasno priča da će iz PSŽ-a u Italiju stići veliko pojačanje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milanovi navijači već dugo čekaju da njihov tim zaigra ozbiljniji fudbal

Prema navodima francuskih medija kapitena PSŽ-a Tijago Silva mogao bi za relativno mali novac da promeni sredinu, a Milan je izašao u prvi plan među svim interesentima.

Iako ima 33 godine, Silva i dalje igra na vrhunskom nivou, a ukoliko PSŽ zaista odluči da ga proda, tražiće za njega između 10 i 15 miliona evra.

Kineski klub Šangaj SIPG je zainteresovan, ali sigurno da je i Milan, sa kojim se Tijago Silva povezivao prethodnih meseci.

Brazilac je ranije nosio dres Milana, ostao mu je u dragoj uspomeni i čak je istakao da će se vratiti jednog dana.

- Ko zna, jednog dana će im se vratiti. Sve je u životu moguće, ali za sada uživa u Parizu - rekao je pre pet godina njegov menadžer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading