NI MESI NI RONALDO Legendarni Džerard otkrio ko ga je frustirao

Autor:

Sport

24.02.2018

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Liverpula Stiven Džerard tokom karijere igrao je protiv mnogih velikih asova. Ipak, najjači utisak na njega ostavio je momak koji je u senci.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ni Mesi, pa ni Ronaldo... Legendi "crvenih" najteže je bilo da tokom karijere igra protiv Barsinog veziste Serhija Busketsa.

- Igrao sam protiv njega. Na kraju prestanete da vršite presing na njega zato što je to veoma frustrirajuće. Ne možete mu prići blizu, ne možete mu oduzeti loptu, ne možete biti kod njega. Ako izađete sa svoje pozicije da biste ga pritisnuli, on se snađe. Ne možete to raditi 90 minuta zato što bespotrebno gubite energiju. On je noćna mora. Čak se i ne znoji. Skoro pa izleda kao da igra u drugoj brzini - otrkio je Džerard.

Buskets je igrač koji već godinama predstavlja veliku snagu Barselone. Ipak, kada nastupate sa Leom Mesijem, nekako je logično da ostanete u drugom planu. Ipak, rivali ga cene...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading