(VIDEO) Dominirao protiv Arsenala u LE, A NA LETO BI MOGAO U ZVEZDU!

Autor:

Sport

23.02.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača švedskog Ostersunda Samah Godos mogao bi posle dobrih partija u Ligi Evrope protiv Arsenala, ali cele sezone u Ligi Evrope da promeni sredinu, a jedan od najzainteresovanijih je beogradska Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Starsport
Da li će u Ljutice Bogdana uspeti da privole golgeterea Ostersunda

Švedski klub je ove sezone bio jedan od najprijatnijih iznenađenja u evropskim takmičenjima, a Godos je bio posebno primetan.

Ostersund je hrabro ispao od Arsenala u 1/16-finala, a čak su uspeli da ostvare trijumf u Londonu od 1:2. Godos je bio jedan od asistenata kod golova u pobedi na "Emiratima", a njegove partije tokom cele sezone bile su vrlo dobre i primećene.

Inače, ovaj Iranac je postigao 20 pogodaka na 40 mečeva ove sezone u svim takmičenjima, a igra na poziciji ofanzivnog veziste. 

Zvezda će imati izuzetno jaku konkurenciju za njegov potpis, pošto je ozbiljno zainteresovan i belgijski Anderleht da ga dovede na leto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading