Baloteli: Putine, gde si se sakrio?

Sport

24.02.2018

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lud, luđi, Mario Baloteli! Postulat koji se u fudbalu godinama ne menja jer italijanski fudbaler ne prestaje svojim ispadima da zabavlja mase širom planete.

Baloteli je bio tragičar meča u Moskvi

Postao je poznat po brojnim ludorijama na terenu i van njega, a nije razočarao ni kada je Nica gostovala u Moskvi protiv Lokomotive u Ligi Evrope. Naime, pre same utakmice Baloteli je šetao ulicama glavnog grada Rusije tražeći ni manje ni više nego predsednika Vladimira Putina!

TRAGIČAR MEČA

- Putine, gde si? Gde si nestao, da li si tu - glupirao se Baloteli, dok ga je snimala kamera u šetnji po Kremlju.

Očigledno mu ludiranje pre utakmice nije pomoglo pošto je njegova Nica i u revanšu izgubila od Lokomotive (1:0, a 3:2 za Ruse u Francuskoj), a upravo je Italijan bio jedan od tragičara, pošto je dva puta pogodio prečku.

Ipak, verujemo da neće predugo biti tužan i da vrlo brzo možemo da očekujemo nove ispade, kojih je u prošlosti bilo previše.

Incident koji se pamti dogodio se pre šest godina, dan pred veliki gradski derbi između Sitija i Junajteda. "Građani" su zabeležili ubedljivu pobedu 6:1, a Baloteli je bio igrač utakmice i strelac dva gola.

POŽAR U KUĆI

- Dan pre derbija me je pozvao i tražio razgovor. Rekao mi je da je imao požar u kući koji su izazvali njegovi prijatelji, dok je on spavao. Međutim, znao sam da je zapravo Mario želeo da vidi kako je to kad se vatromet zapali u kući - izjavio je tadašnji trener Sitija Roberto Manćini.

To je samo jedan od brojnih ispada poput onog kada ga je policija zaustavila u Hulmeu, njegovom rodnom mestu, i pronašla kod njega 25 hiljada funti u kešu. Pitali su ga zašto ima toliko novca, da bi on odgovorio: "Zato što mi se može".

Sa policijom je imao nekoliko susreta, a posebno je frapantna činjenica da mu je čak 27 puta zaplenjen auto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading