Kinezi odvode zvezdu Atletika?

Autor:

Sport

22.02.2018

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler madridskog Atletika Janik Fereira Karasko nema baš dobre odnose sa trenerom Dijegom Simeoneom, pa ne bi baš voleo da se previše zadržava u španskoj prestonici...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karasko pao u nemilost kod Čola Simeonea

Prelazni rok je svuda završen, osim u Rusiji i Kini, pa se čini da bi Karasko mogao. ni manje, ni više, nego na Daleki istok! Sve samo da ode iz Atletika gde šansu dobija na kašičicu, ili je ne dobija uopšte...

Španski list "AS" prenosi da je Belgijanac u pregovorila sa kineskim klubom Dalijan Đifang, tek promovisani prvoligaš, koji za njega nudi 30 miliona evra.

Po ranijem dogovoru, Monaku sleduje 25% od transfera, a i "Čolo" Simeone je dao "zeleno svetlo" za ovaj transfer i odlučio da Karaska izostavi sa spiska putnika za meč protiv Kopenhagena u Ligi Evrope u Madridu.

Tokom ranijih prelaznih rokova pominjali su se Čelsi i Mančester junajted kao nove destinacije Karaska, ali se to nije obistinilo zbog toga što ni Konte, ni Murinjo nisu bili voljni da daju slobodu u igri Belgijancu koju je ranije imao u Atletiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading