(VIDEO) Murinjov šou sa novinarom: Mogu li da vas zagrlim?

Autor:

Sport

22.02.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda provukli su se na gostovanju Sevilji sa 0:0, navijači su bili ogorčeni izdanjem Pola Pogbe, a trener Žoze Murinjo morao je da odgovara na pitanja novinara posle meča zbog užasne partije njegovog veziste...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo na udaru medija zbog igara Pogbe

Mediji na Ostrvu, ali i brojni stručni komentatori posle utakmice jasni su oceni da je Pogbino igranje na meču protiv Sevilje bilo u najmanju ruku ispodprosečno.

- Može Murinjo da priča protiv novinara i komentatora šta hoće, ali ne treba mi igranje 25 godina na najvišem nivou da vidim da ovo ne valja ništa - kaže legendarni Jan Rajt.

Pol Skols veruje da će njegov bivši klub proći, ali kaže da su delovali očajno na terenu, da bi voleo da Junajted igra kao Barselona, ali da je to nemoguće.

Frank Lampard kaže da je ovo jasna poruka trenera da Pogba nije prvi izbor u ovom trenutku i da mu ne veruje u velikim mečevima.

- Da sam na terenu, izvrištao bih se na njega - dodao je iskreno Rio Ferdinand u analizi ove utakmice.

A posle meča je na udaru novinara iz Engleske bio Žoze Murinjo. Portugalac je morao da objašnjava lošu partiju Pogbe svima redom, ali slika koja je obišla ceo svet dogodila se kada je jedan novinar BT televizije pitao menadžera Junajteda o igri mladog MekTomineja.

- Da li ste zadovoljni igrom MekTominaja, delovao je prilično dobro - pitao je novinar Dez Keli, na šta mu je Murinjo uzvratio vrlo oduševljenom reakcijom.

- Mogu li da vas zagrlim? To je pravo pitanje, svi su pričali o Pogbi, niko nije pitao za klinca koji je odigrao fantastičan meč - rekao je Murinjo grleći iznenađenog novinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading