Emeri zapretio fudbalerima Reala

Autor:

Sport

21.02.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Unai Emeri izjavio je da madridski Real nije svestan šta ga čeka u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Emeri je uveren da PSŽ može da eliminiše Real

U prvom meču u Madridu Real je slavio sa 3:1.

- U većini utamica ove sezone pokazali smo koliko možemo kao tim, posebno kada igramo na našem 'Parku prinčeva'. Naš stadion i naši navijači su naša najveća snaga, o čemu dovoljno govori svih 17 pobeda kod kuće u dosadašnjem delu sezone - poručio je Emeri i nastavio:

- Real Madrid i Olimpik Marsej znaju da treba da dođu u Pariz, ali ono što još ne znaju jeste šta ih ovde zaista čeka i sa čim će morati da se suoče.

Emeri je uveren da PSŽ može do četvrtfinala Lige Evropa.

- Naš tim je posvećen i ubeđen, a biće još više u dve predstojeće utakmice na domaćem terenu. Daćemo sve od sebe - nećemo razmišljati o prošlosti ili budućnosti, već samo o onome što nas sada čeka. Posle nekoliko dana odmora ponovo ćemo biti zajedno, sa vama, našim navijačima, a 'Park prinčeva' ćemo braniti do kraja, svim mogućim entuzijazmom, i 25. februara i 6. marta. Ovo su utakmice koje će biti deo istorije PSŽ-a - istakao je Emeri, uz poruku na kraju pisma:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading