Rusi iznenadili Džajića!

Autor:

Sport

21.02.2018

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18 časova igraće na VEB Areni u Moskvi protiv domaćeg CSKA, u revanš utakmici 1/16 finala Lige Evrope, a uoči ovog duela legendarnom Draganu Džajiću priređeno je veliko iznenađenje.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Dragan Džajić

Naime, kako prenosi Zvezdin klupski sajt, u hotelu gde je smeštena Zvezdina ekspedicija Džajića je sačekao jedan ruski fotograf koji mu je poklonio veoma važne, uramljene fotografije.

Na glavnoj fotografiji nalaze se Dragan Džajić i Albert Šesternjov, fudbaler koji je proglašen za najboljeg odbrambenog ruskog i sovjetskog fudbalera svih vremena.

Slika je nastala prilikom utakmice reprezentacija Jugoslavije i Sovjetskog Saveza, a desno su fotografije s tog meča.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Fotografije koje je dobio Dragan Džajić

Popularni Džaja nije krio oduševljenje zbog ovog gesta ruskog fotografa.

Levu stranu slike zauzele su fotografije sa oproštajne utakmice Lava Jašina. Dragan Džajić je bio učesnik tog meča, igravši za tim sveta.

- Nemam reči koje bi opisale koliko mi znači to što me se u Moskvi i danas sećaju i to što sam dobio ovakav poklon. Ovo su veoma značajne fotografije, sa oproštaja Lava Jašina pogotovo. Zahavljujući ovim fotografijama, setio sam se i Šesternjova, kao veliko ime ruskog fudbala. Bila mi je čast da igram protiv njega, a naravno, presrećan sam što sam dobio ovako vredan i značajan poklon - rekao je Džajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading