Lacio pojačava rivala: DEFANZIVAC RIMLJANA IDE U INTER

Autor:

Sport

20.02.2018

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Lacija Stefan de Fraj odbio je ponudu kluba za produžetak ugovora, pa je sada sve otvoreno za Inter koji već dugo prati igre Holanđanina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
De Fraj na leto menja sredinu

Direktor Rimljana Igli Tare je objavio da je klub povukao ponudu za De Fraja zato što se nastavilo otezanje od strane igrača i njegovih agenata bez odgovora na ponudu Lacija.

Inter je već nekoliko meseci favorit da dovede De Fraja u svoje redove, a "La Republika" tvrdi da su Nerazuri već dogovorili uslove po kojima bi De Fraj trebalo da dođe.

Prema pisanju medija na Apeninima De Fraj bi potpisao ugovor na pet godina prema kome bi zarađivao 4 miliona evra po godini uz sve bonuse. Lacio ne bi dobio ništa na ime obeštećenja, pošto Holanđaninu ističe ugovor na kraju sezone.

De Fraj je navodno želeo da potpiše ugovor kako bi se odužio klubu za sve godine koje je proveo na "Olimpiku", ali nije došlo do sporazuma sa upravom kluba, pa će otići iz italijanske prestonice čistih papira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading