Milojević najavljuje ofanzivnu igru: BORIĆEMO SE ZA KLUB I SRBIJU!

Autor:

Sport

20.02.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadačku igru, bez kalkulicija kao i obično najavio je Vladan Milojević pred deul sa CSKA u Moskvi (sreda, 18.00) i dodao da crveno-beli nisu vežbali penale

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Utakmicu koju smo igrali protiv CSKA i ovu u sredu gledamo kao i sve ostale. Borićemo se za grb Zvezde, za naše navijače, da prezentujemo i klub i Srbiju na najbolji mogući način. Igramo protiv iskusne ekipe, učesnika Lige šampiona, igrali su fenomenalno. Naše je da odigramo na najboljem mogućem nivou i nemam dilemu da će moji igrači to da urade - kazao je Milojević.

Neće biti laki uslovi za igru, pošto se predvođa da će u sredu biti "-13" stepeni u Moskvi. Spekulisalo se čak i o mogućem odlaganju utakmice, što je iznenadilo trenera crveno-belih.

- Možda je tačno da je CSKA više navikao na zimu, ali kakvi su uslovi za njih, takvi su i za nas. Verujem da će uslovi biti teški, ali gledaćemo da se što bolje prilagodimo terenu. Nisam upoznat sa informacijom da se razmatra odlaganje ili pomeranje. Mi se spremamo kao da će se igrati u sredu i nadam se da će se igrati. Hipotetički, šta god UEFA da odluči, mi ćemo morati da se prilagodimo

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kao i u prvoj utakmici, Milojević najavljuje juriš na gol Moskovljana.

- Da li je bolje igrati na strani ili kući, je li bolji ovaj ili onaj rezultat... To su kalkulacije i na ovom nivou fudbala nisu poželjne. Uvek igramo napadački. Pokušaćemo da pobedimo, znam da gol u gostima vredi duplo, ali neću da moji igrači tako razmišljaju. Igraćemo kao da je samo jedna utakmica, ova u Moskvi.

Nada se Milojević da se utakmica neće rešavati penalima.

- Nismo vežbali penale. Ne znam sad da li bih bio zadovoljan da se utakmica rešava penalima. Što se kontranapada tiče, pa ne igramo mi tako što hoćemo, nego što imamo i protivnika koji je na terenu. Da smo sami na terenu, igrali bismo drugačije. Voleli bismo mi da možemo naterati protivnika da ide na kontranapade. Videćete u četvrtak kako ćemo igrati - poručio je trener crveno-belih.

Nije želeo trener Zvezde da izdvoji nekoga posebno iz ekipe Moskovljana.

- Ceo tim CSKA je jak, jaki su kao kolektiv, ali nemam običaj da izdvajam pojedince. Najveća opasnost nam preti od njih kao tima - jasan je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading