ZVEZDIN IZAZOV: Evo koga je Milojević poveo u Moskvu

Autor:

Sport

20.02.2018

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde otišli su put Moskve gde ih u sredu očekuje revanš šesnaestine finala Lige Evrope protiv ekipe CSKA (18.00). Crveno-beli su put Rusije krenuli sa mnogo optimizima.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Za sredu je predviđen trening na stadionu CSKA i privikavanje na  teške vremenske uslove, jer je u Moskvi izuzetno niska temperatura.

Vladan Milojević je u Rusiju poveo 20 fudbalera. Na spisku su se našli:

Milan Borjan, Nemanja Supić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Srđan Babić, Stefan Hajdin, Damjan Le Talek, Milan Rodić, Mičel Donald, Branko Jovičić, Uroš Račić, Nenad Milijaš, Nenad Krstičić, Slavoljub Srnić, Nemanja Milić, Luka Adžić, El Fardu Ben, Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić.

Ričmond Boaći je povređen i ne može da pomogne svom timu na ovom susretu. Još uvek nije poznato da li će se duel odigrati. Sudija imao pravo da 60 minuta pre početka utakmice otkaže meč. Temperatura u sredu bi mogla da bude i minus 18 stepeni Celzijusa, pa je još uvek sve otvoreno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading